به گزارش سرویس وبگردی مجله تفریحی و سرگرمی بیاخبر

جغد برفی از گونه های جالب جغد است.

به گزارش رکنا، جغد برفی، از خانواده جغد‌های راستین است؛ این گونه جغدها، اولین بار در سال ۱۷۵۸ میلادی توسط کارل لینه طبقه‌بندی شدند.

در فیلم زیر، وقت گذراندن یک خانواده جغد برفی در کنار هم را که به وسیله دوربین‌های حیات وحش ثبت شده است، مشاهده می‌کنید.

جغد برفی (Snowy Owl) یکی از گونه‌های جغد ساکن کاناداست که حیوان نمادین استان کبک است. همان‌طور که از نامش پیداست، رنگ پرهای این جغد سفید است. البته پرنده‌های نر از ماده‌ها سفیدترند. در فصل‌های گرم سال و در زمان زادآوری، جغد برفی در توندراهای وسیع و بدون درخت قطب شمال زندگی می‌کند و زمستان‌ها به جنوب کانادا، یعنی کبک و مخصوصاً مونترال و قسمت‌هایی از انتاریو مهاجرت می‌کند.

جغد برفی روزها به دنبال غذا

برخلاف بقیه جغدها که روزها را می‌خوابند و شبها شکار می‌کنند، جغد برفی روزها برای به دست آوردن طعمه خود در تکاپوست.

همچنین به نظر می‌رسد بیشترین زمان فعالیت او سپید‌ه‌دم و نزدیک غروب خورشید است. موش‌های قطبی مهم‌ترین منبع غذایی جغد برفی محسوب می‌شوند. طوری که اگر تعدادشان در یک سال کم باشد، جغدها را از تخم‌گذاری در آن دوره منصرف می‌کنند. این جغدها همچنین از سایر جوندگان کوچک، خرگوش‌ها، پرنده‌ها و ماهی‌ها نیز تغذیه می‌کند.

خانه – بیاخبر