Blog Post

روشی برای نشکستن پوسته تخم مرغ موقع جوشیدن
وبگردی

روشی برای نشکستن پوسته تخم مرغ موقع جوشیدن 

به گزارش سرویس وبگردی مجله تفریحی و سرگرمی بیاخبر


رکنا : ترفند ساده ای برای جلوگیری از شکسته شدن پوسته تخم مرغ هنگام جوشاندن آن وجود دارد.







علی بابا


تخم مرغ از خوراکی های مقوی است.

به گزارش رکنا، بسیاری از مردم فکر می‌کنند جوشاندن تخم مرغ یکی از ساده‌ترین کار‌ها در آشپزخانه است، اما همیشه احتمال شکستن پوسته تخم مرغ در طول فرآیند جوش وجود دارد.

ما به دنبال راه حل مناسبی بودیم، زیرا زمانی که تخم مرغ می‌شکند، هم خارج کردن آن از پوسته دشوار است و هم این موضوع زمانی که در حال آماده کردن تخم مرغ رنگی برای سفره هفت سین خود هستید بالطبع اهمیت بیشتری خواهد داشت. اما یکی دیگر از دردسر‌های جوشاندن تخم مرغ، تغییر رنگ و بد رنگ شدن احتمالی آن است. باید بدانید یک راه آسان برای خلاص شدن از شر این مشکلات وجود دارد. باور کنید یا نه، اما شما فقط به یک چیز نیاز دارید.

آب لیمو مهارکننده شکستن پوسته تخم مرغ

تنها چیزی که نیاز دارید کمی آب لیمو است. اسیدیته آب لیمو باعث می‌شود که پوسته تخم مرغ دربرابر شکستن محافظت شود؛ همچنین باعث می‌شود که تخم مرغ رنگ سفید زیبای خود را حفظ کند.





آیا این خبر مفید بود؟









خانه – بیاخبر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

شش − 2 =

+ 21 = 25

بخش های ضروری علامت گذاری شده اند *